Idag har verkligen varit Jennifers dag rakt igenom. Man har ju bara namnsdag en gång om året :)
Vi började dagen med att gå på Leksaks och nostalgimässa på IH. Riktigt häftigt att se gamla leksaker och massor med tillhör till att bygga modellbyggen med. Gubbar som var så galet små och andra grejer som va så overkligt pyttiga.


Jennifer har små fingrar så ni ser ju hur små gubbarna i påsen är!


Här kunde man köpa ett set med 4-5 brevbärare eller några vaktmästare m.m.


Bilbanor är alltid kul. Gamla bilar ångmaskiner fanns det gott om.

Majoriteten av de som besökte mässan va helt klart män i 60-70 år ålder. De lät som små pojkar när de diskuterade sina bilar och tåg. Underbart att höra.
Leksakerna som var till salu hade skyhöga priser men Jennifer hittade en smurf som va lika gammal som mig för 40 kronor som hon har lekt med så fort hon fått chansen hela dagen.Efter att vi kollat på leksaker gick på en stor lekplats som låg bakom Idrottens hus. Sen blev vi hungriga och då gick vi till MAX och käkade!Sen blev det en sista överraskning! BIO!!!


Alfons Åberg roade oss ett tag innan det va dags att bege sig hem till min mamma och hämta lite grejer.

Sen skyndade vi oss hem för att fixa innan fikabesöket skulle komma. Men det blev inte av så vi har suttit och byggt på Jennifers Dockhus som hon fick av Mormor och Gammelmormor i namnsdagspresent och fikat tillsammans.

Vi är långt ifrån färdiga men när klockan slog 20.30 orkade ingen av oss fortsätta så vi la oss i soffan. Jennifer somnade på direkten!Denna dagen har varit helt underbar! Jag har haft SÅ roligt och jag tror och hoppas att Jennifer tycker det också.

Nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon. Då står biblioteksbesök och bad på badhuset på schemat! :)

Godnatt!
Kommentera

Publiceras ej