Boys are Toys, det är lika bra att hon lär sig i tid!

 
 
Den här stora tjejen har äntligen lärt sig cykla!
 
I början av sommaren fick hon en springcykel för att hon skulle få rätt på balansen eftersom den inte va så jättebra. Det gick superbra och snart använde hon knappt fötterna när hon åkte på cykeln mer än när hon skulle sätta fart. Så jag tyckte att hon va redo att prova sin cykel. Men det gick inte alls. Hon va SÅ rädd. Hon skrek bara man nämnde det. Så hon har åkt på sin springcykel hela sommaren. Jag har tjatat lite på henne med jämna mellanrum men ICKE, hon skulle inte lära sig cykla.  Men häromdagen så kom jag på att vi hade gett bort en liiten cykel till min brors son för att den va för lite för Jennifer. Så vi provade den utan stödhjul och hon använde den som en springcykel. Men hon slog i sina smalben i tramporna hela tiden så till slut tog hon upp fötterna på tramporna och trampade. Så hon lärde sig att cykla helt själv kan man säga. Nu va det mamma som va där när hon gjorde det första gången så jag missade det. Men jag fick se det dagen efter! Snacka om att mammahjärta slog hårt! Man blir så stolt!
 
I förrgår gav hon sig på sin stooora cykel och det gick hur bra som helst så nu har hon cyklat till och från dagis hela veckan. 6 km om dagen ungefär. Det är starkt för en 5 åring tycker jag allt.
 
Nä, nu ska jag cykla och hämta henne och sen blir det Tacoskväll hos mamma :)
Jag har gått och funderat i flera dagar på om jag ska testa den där 5:2 dieten som alla pratar om. Hur svårt kan det vara? Man kan ju alltid testa. Eller hur?
Men vilka dagar ska jag fasta? På torsdagar och fredagar går det inte för då tar jag mina cellgifter och då mår jag inte jättebra och att inte äta gör det nog inte mycket bättre.
Sen vill man ju inte ha 2 dagar efter varandra. Jag tror det får bli måndagar och onsdagar. Man kan ju prova.

Någon av er som har testat det? Vad tyckte ni?