Från och med nu följer ni mig lättast på min andra blogg.

Jag hinner ju aldrig sitta vid datorn så jag bloggar genom mobilen istället. Blogg.se är så himla krångligt att blogga med på mobilen så wordpress får det bli.

Ses där!


http://hanniisen.wordpress.com/


Denna bloggen kommer självklart inte stängas ner. Men den kommer att få vila en stund :)
Va på Maxi nu. Såg att dom hade fått in jordgubbar nu också. 40 KRONOR LITERN!!! Det är ju rena rånet. Fina är dom inte heller.. Då väntar jag hellre till sommaren när man får dom i morfars koloni!

Nom nom!Fin dag idag!

Var en runda hos Jens och Karin för att kolla in deras nya kissemiss. En riktig sötnos med massa massa bus i kroppen. Jennifer tyckte den va supersöt och hon har pratat om den hela dagen sen vi gick därifrån. Vi fick fika och Jennsan fick paket! Ett supergulligt bowlingset som va rosa med prinsessor på! Väldigt populärt! Tack :)

Sen gick vi ner till Morfar som fyller 77 år idag! Vi åt tårta och sjöng för honom. Han såg glad ut idag och då blir vi alla glada! Kärlek till er. <3


Sitter och pratar me Kimzan på msn nu. Jag och Jennifer ska ner dit den 28e och hälsa på. Vi stannar till den 29e. Och så ska vi på Aq-va-kul! Jippiii! Har aldrig varit där. Blir nästan som en liten semester. :)


Nä, nu ska jag krypa ner i soffan med Jennsan och kolla Cartoon Network.

SES!