...men HERREGUUUUUD vad tråkigt jag har!

Jennsan är me mormor och Toffe jobbar.. suck suck suck!
Godkväll.

Idag åkte Jonas hem igen 6 veckor har han bott hos oss nu. Men, det var dags att återgå till verkligheten igen.
Toffe har jobbat hela dagen och Jennsan har varit i Stidsvig med min mamma och hälsat på Bengt i hans nya lya. Det var meningen att jag skulle åka till stranden med Karin och Caroline, men en timme innan jag skulle åka fick jag världen huvudvärk, det va nästan så jag hörde dunkandet i huvudet. Obehagligt! Men kom ganska snabbt fram till anledningen. Jag går ju som sagt på Cambridge-dieten. Ingen mat, bara vätska. Jag tror inte min kropp klarar det i ett sånt här klimat. Har mått ganska kasst dessa två dagarna jag gjort det. Så det får bli så att jag kör en måltid om dagen och cambridge resten.. så 11 kilo på 2 veckor kan jag ju feteglömma. Men hellre lite långsammare viktminskning och hälsa i behåll. Har dock gått ner 2 kilo på 2 dagar! ;)

Imorgon ska jag och Toffe ha en alldeles egen mysdag. BARA jag och Toffe.. ingen Jennsan och ingen jonas.. bara vi två!
Vi ska åka en runda till Malmö. Jag ska få se Turning Torso (ÄNTLIGEN) och Toffe ska få gå i alla dessa butiker vi inte har i Helsingborg. Det ska bli så mysigt. Jag har gjort en god sallad som vi ska ha med oss imorgon. Det blir mys på hög nivå! <3Nej, nu ska jag inta soffposition och kolla på Underworld. Vi ses när vi ses.

Kärlek.
Jag utmanar mig själv att gå ner 11 kilo på 2 veckor..
9 klarar jag lätt, men 11.. Det blir en riktig utmaning!
Härligt!


Idag börjar min utmaning och jag tänker köra stenhårt på den. Om jag bara tar mina promenader och dricker alla dessa liter vatten så kommer det gå som en dans! :D

Nu däremot ska jag städa lite. Sen blir det promenad till Maxi.