Åh vad det kan vara skönt att sova! Efter att har varit uppe 3 varje natt i två veckor för att kolla Jennifers andning så behövde jag sova en hel natt. Och att jag sov till 9,30 är otroligt.

Idag blir det en snabb runda till jobb för att gå igenom mina nya tanter och farbröder som jag ska ta hand om några månader. Ska bli kul att gå på nytt schema!

Sen ikväll ska det grillas hemma hos mamma. Men nu, ska jag inte göra någonting! :)

Imorgon åker Jennsan till sin pappa över helgen och det innebär torsdagsmys. Då låtsas vi att det är fredag och äter gott o så får man vara uppe lite längre :) Jennifers favoritlag av alla dagar!

Men först ska vi städa och göra fint på hennes rum så hon kan komma hem till ett mysigt rum.

Själv ska jag spendera min helg i soffan. Det kan jag behöva!

Att vara ensamstående mamma är både tufft och härligt. Man blir ett litet team, bästisar! Medans det ibland känns tungt. Speciellt när hon är sjuk. Ingen sömn och man glömmer bort sig själv för ett tag. Men mammor har någon typ av reservenergi, man orkar allt så länge det handlar om ens barn.

Nä, nu ska jag cykla till dagis och hämta hem sessan.


Ligger nerbäddad i sängen och är redo för några timmars sömn.

Imorgon tänkte jag ta tag i träningen IGEN.. Det är så lätt att komma igång, men desto svårare att "hålla" igång det.
Låg precis och läste fina Kimzans blogg. Hon har börjat träna och har redan gått massor i vikt. Hon är så fin!

När jag läser om folk som lyckas så tänker jag, kan hon så kan väl jag. Men självdisciplin är inte min starka sida. Jag behöver pepp, jag behöver någon som ber mig lyfta röva och gå till gymmet. Nu har jag inte någon som gör det. Och därför blir det jättetufft tycker jag. Men jag ska verkligen försöka denna gången. För min egen skull, inte någon annans.
Jag behöver gå ner ca. 15 kilo och det ska väl gå?

Så nu kör vi. Nu eller aldrig!