Vet ni om att jag har den finaste dottern i hela världen? På riktigt!!

Äntligen något att göra om dagarna! Köra bil är ju sjukt roligt! Varför har ingen sagt det innan?
Stackars mamma lider varje gång jag kör. Inget har hänt hittills men hon sitter på nålar hela tiden och hade nog helst av allt velat sitta vid ratten själv.

Körde på körskolan i måndags och det gick jättebra. Fick köra i ett villaområde med massor av smala gator och trånga små korsningar. Roligt! Måste bara lära mig att inte släppa upp kopplingen för fort!

På tisdag är det dags för den första teorilektionen. Spännande!

Jag fastnar sällan för en tv-serie eller annat "tv-relaterat", men det finns en serie som jag inte missar en sekund på och det är The Vampire Diaries.
Har ni inte kollat på den så för sjutton gubbar GÖR DET! Jag har sett dom 3 första säsongerna läskigt många gånger och förra veckan va det premiär för säsong 5. Har jag sett avsnittet? Duh!
 
 
Som körsbäret på bakelsen så har dom gjort en spinoffserie där bara the original vampires finns med. Denna serien heter såklart The Originals. Det har bara visats två avsnitt men jag är redan fast. Att värstingen Klaus är det hetaste som gått i ett par skor hjälper nog lite. :)
 
 
 
Varför är jag så galet glad för vampyrer? Jag har alltid tyckt det är superlöjligt med vampyrer och sånt overkligt trams. Nu.. nu längtar jag efter varje avsnitt hela tiden. Kanske är åldern, jag börjar ju bli så gräsligt gammal..