Idag var det premiär för nya medicinen. Jag har ju tagit cellgifter i 8 månader nu och mått kasst 2 dagar efter. Med tanke på att jag tog det varje vecka så va det som att vara sjuk varje vecka. Ganska utmattande i längden. Så nu har jag fått medicinen i en annan form. Bort med piller och in med sprutor.. Iiinga problem enligt mig. Jag är inte ett dugg rädd för sprutor. Hellre spruta än piller..

Meningen var ju att jag skulle kunna ta dom själv en gång i veckan. Men första gången, alltså idag, skulle mamma göra det. Mest för att jag skulle känna hur det kändes.. Och FY FAN va ont det gjorde!!! Jag blev superchockad. Det gjorde mer ont än stelkrampssprutan man fick i skolan. Och den gjorde cp-ont!
Så att ta den själv kan jag ju glömma.. Men mamma ställer gärna uppsom tur är. Jag tog den för 1½ timme sen nu och har fortfarande jätteont runt där hon stack. Men hellre det än må illa och ha huvudvärk i 2 dagar.. Så ja, hittills är jag nöjd.

Det som inte dödar, det härdar sägs det ju!


Idag är det dags för föräldramöte på dagis. Alltid lika underligt att gå dit eftersom jag antagligen är den enda under 35 av föräldrarna. Nä vi fikar så är samtalsämnet oftast om någons nya hus och vad dom ska lägga för tak, eller varför inte vilken motor som passar bäst i den där bilen på förstasidan av tidningen "Motor för alla"?
Jag känner att jag inte har något att tillföra i dessa diskussioner.

Men dit ska man ändå. Idag ska tydligen rektorn komma för att prata om olika försäkringar och andra saker som jag inte förstår mig på..

Jag älskar verligen föräldramöten....


Gud va dålig jag har blivit på att uppdatera här..

Ni får stå ut helt enkelt.

Så vad händer här då? Jo, jag har kommit igång med träningen och ääälskar det. Blev sjuk förra fredagen och har legat i en vecka. Idag är första dagen med lite energi. Och den ska jag slösa på en runda i stan. Jennsan är i Halmstad så jag har all tid i världen denna helgen. Efter staden blir det nog bara soffhäng för min del. Skönt det me!

Nä, jag skulle bara ge er ett litet livstecken.

Ha're!