Hej godingar..

De senaste dagarna har jag inte mått särskilt bra. Mycket som inte går som man vill.. Men i morse fick jag ett samtal som verkligen fick mig på gott humör. Jag blev så glad att mina händer började skaka.. Imorgon ska jag dit och sen får vi se hur framtiden ser ut. Jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att min framtid ser ut som jag tror den ska se ut.. Tänk om? Oh va glad jag hade blivit.. Ni får veta vad de är när jag fått klara besked.  Mihi!

Har precis kommit hem från jobbet. Så nu ska jag äta lite, gosa lite med vovvar, duscha och sen ska jag sätta mig vid sims 3 och sitta där tills jag somnar! ;) Jag har fjäskat till mig Jonas dator så jag får ha den till imorgon och sims är SÅ bra på den datorn.. Tack Jonas!


Så ja.. Vi hörs väl imorgon!

CIAO!
ÅH vad jag saknar min Jennsan.. Hon är hos Ted inatt eftersom jag ska jobba tidigt imorgon.,. Men jag vill verkligen ha hem henne igen. Usch.. jag saknar henne så jag nästan bara vill sätta mig och gråta.. Min tjej.. Imorgon efter jobb ska jag cykla hem så fort jag kan och bara kela ner mig i henne.. Älskade dotter...

0-458f76182b6fbf91b1fb599d48fcace2.png

man måste skydda sig mot solen! Mihi!!