Vilken helg det har varit. Har inte legat i soffan en enda gång som jag planerade. Det blev en hel dag på nya Väla och en runda på IKEA. På kvällen blev det bio med Bella.

En skön helg alltså. Fick köpt nya träningsbyxor från ENERGETICS och en sportbehå från RÖNNISCH.
Längtar till imorgon när jag ska inviga dom. Då blir det en runda BodyCombat igen. Lovely!

Nä, vilken minut som helst kommer min prinsessa hem från sin pappa. Det blir mys ikväll! Jag och Jennsan under en filt i soffan. Perfekt!

Idag har jag och Jennsan haft supermys hela dagen! Vi har bakat, kollat film och cyklat ute i blåsten. Efter baket gick vi hem till mamma och hjälpte henne lite eftersom hon dragit på sig ett ryggskott. Stackarn! Blev lite provsmakning av kakor också såklart! Negerbollar och sockerkaka! Namnam! 

Idag hade jag vila från gymmet. Ska träna alla dagar resten av veckan så det är jag minsann värd. En vilodag med sockerkaka-kräng!

Insåg igår på träningen att jag måste skaffa mig ett par nya träningsskor. De jag har nu är alldeles för mjuka på sidorna så jag har skitont i mina fötter efter de tuffaste passen. Måste fixas på fredag!

Nä, jag borde gå och lägga mig nu. Ska upp 04.30 imon bitti..vill inte!!! Men på kvällen blir det ett hääärligt Body Combat-pass. Les Mills release är det också! Haaallelujah vad roligt det ska bli! Alma sviker tyvärr men det får hon för på torsdagens box.. Maha!

Godnatt allihopa!

Minns ni konserten jag va på? Kapten Röd alltså.
Nu kommer han till Helsingborg!!!!
Glädjerus deluxe!! Jag längtar redan och det är 2 månader kvar. Galet!

Men innan det så kommer General Knas. En typ jag måste lyssna in lite mer. Han spelar redan om 2½ vecka så det är inte lika långt dit! Ska bara hitta någon som vill följa med också! :)