0f8f353814695d8dfed45501ab9ad66f.png

Jag klarade det! Idag gick de verkligen bra. Hon drog ut en tand. Hellre det än borra. Jag berättar mer senare. Nu ska vi handla lite. Mamma är förresten de bästa stödet någonsin man kan ha med sig till tandläkaren. Hon som är på bilden förresten :p

Helt seriöst.. jag vet inte vad jag ska skriva just nu.. Jag är nervös, rädd och mår fruktansvärt illa. Såhär är det varje gång jag ska till tandläkaren. Det slår aldrig fel. Idag vet jag inte vad som ska göras heller. Ska jag dra ut den där tanden eller ska jag fortsätta med rotfyllningen? Det är inte smärtan jag är rädd för.. Det är faktiskt alla ljuden. Borren som gör att det känns som om det vibrerar i hela. Hur det knakar när man drar ut en tand.. Det är ljuden jag är rädd för, och smakerna. Smaken av bedövningsmedel, smaken av blodet. Jag vill inte gå till tandläkaren. Men jag vet att jag måste och därför känner jag såhär.. Sen att man betalar för denna smärta.. Det gör inte saken bättre.. suck!

Men jag får tänka som mamma brukar säga. "Tänk på att du ska inte sitta där resten av livet. Max en timme ska du vara där. Sen får du gå hem och vara stolt över dig själv för att du klarade det ännu en gång!"

Ja.. vi ses sen, så får vi se om jag är stolt då..
Dom här tre väggtexterna har jag budat på, på tradera idag. Håll tummarna på att dom är mina! :) 39 kronor stycket.. Mycket billigt!


"Live simple, Laugh often, Love deeply" - den ska jag ha vardagsrummet.Den vet jag inte riktigt än.. Men hittar säkert någon plats.Jennsans rum såklart! =)