Har dragit på mig ännu än nackspärr.. fy i HELVETE vad ont det gör denna gången. 2 dagar utan nackspärr och sen kommer den dubbelt upp tillbaka.. lagom till arbetet imorgon.. NOT!

Jag fick varken av eller på min tröja innan.. ska jag behöva be chefen hjälpa mig med tröjan imorgon? Inte pinsamt eller så? :S

Nej, ingen mer dator för mig ikväll.. Måste göra min sallad till imorgon också..

Sov gott på er
Imorgon är det dags för första dagen på Stadium. Börjar bli lite nervös. Inte för att jobba där men för att hitta den förbannade personalingången. För att komma till den måste man gå igenom en stor byggarbetsplats med maskin och djupa hål o grejer.. Roligt om man ramlar ner i en håla innan man ens börjat jobba.. Logiskt? Nej inte särskilt.. men ibland kan man väl få överdriva..

Vill ni veta en sak som gör mig totalt överlycklig idag?

JOOOONAS KOMMER HEEEEEEM!!!

När jag fick höra det igår så började jag nästan gråta av glädje.. åh vad jag älskar den grabben. Han är min lillebror.. min bästaste lillebror.. Har verkligen saknat honom. <3

Det ska firas kan jag lova. Middag och massa prat. Men först ska han sitta på buss i 16 timmar.. straffet för att man lämnar sina vänner. ;)

Nä, jag måste städa här hemma nu. Sambons bror kommer ner imon. Lille KalleBalle..

Ses..


Och Jennsan får träffa sin farbror Nonas igen.. Hon längtar me!
Idag har varit en läskigt lugn dag.
Fick sovmorgon till 10.00, tack sambo, sen gick vi bort till mamma för att fika. Blev dock en lång fika eftersom vi kom hem 15.00. Jennsan har slutat sova middag men oj vad hon däckade i vagnen när vi gick hem. Vi lyfte över henne i soffan och där sov, läääänge! Även barn behöver tydligen sova ut ibland.. Hon somnade dock i tid ikväll ändå. :)

Har fastnat vid ännu än serie nu.. Vampire diaries. Började kolla idag är just nu på avsnitt 7.. Det är ju beroendeframkallande med tv-serier.. Men ack så kul det är att kolla på dom.

Jag ska fortsätta med att kolla nu så får vi höras imon..

Godnatt fina du!