0-41ae3a1e420b1a52e12f7441d7563c79.png

Såg på lucia på kursen i morse. det va många år sen faktiskt. I eftermiddag är det Jennsans tur att gå lucia. Dagiset har fixat så alla kan komma och titta. Jag kommer böla helt klart. haha

Ska strax bege mig till jobbet. Jobbar till 21.00 idag.

Jag är så glad just nu för idag får vi hem vår nya soffa! Ny är den väl inte, den är begagnad men ny för oss! Vi har inte sett den ännu men vi får den gratis och allt är bättre än vår 10 år gamla 3 sits soffa som inte känns fräsch för fem öre. 12 sits soffa är det som kommer hit. Hur stor är en sån egentligen? Den är tydligen helt julröd också. Passar ju bra nu till jul? haha. Åh vad jag längtar! :D Toffe, mamma och Ted ska köra och hämta den med släp nu medans jag jobbar. Angelica är så snäll och tar hand om Jennsan så länge. Hon är verkligen en riktig klippa, hon, jag och Toffe har samma uppfostringsåsikter också och det tycker jag är kanon. Man ska vara snäll men man ska också visa tydliga gränser. Sen att mamma och brorsan är så puttesnuttiga mot henne är väl ok det me. Men det kan man ju inte vara alltid. Hur skulle det sluta? :P

Nä, jag måste kila och handla lunch att ha med till jobbet innan jag sticker. Ha en fantastisk bra dag!

Förresten, vill ni se undervattensfotona från denna terminen? Fick hem dom i söndags. :)

Vill ni??


Okejdå... :)

Helt klart min favorit! Mammas fina tjej!


(tomteluva på huvudet om ni undrar.. Den skulle dock synts lite mer tycker jag)
Hej!

Jag har haft extrem bloggtorka i en vecka nu. Vi har varit sjuka här hemma. Iaf jag och Jennsan. Halsfluss och ögoninflammation är 2 "härligheter" som besökt oss.

Men nu är vi friska igen!

Igår var jag och Jennsan på julpyssel som mormor fixar vart år. Det kommer bara sånna man känner, bl.a släktingar och lite andra vänner till mormor. Den yngsta som pysslar där är 8 år och det är så roligt!

Jennsan skötte sig exemplariskt och fick mycket beröm för att hon va så väluppfostrad! ;) Sånt är alltid kul att höra.

Här får ni se vad jag gjorde igår.En "jultallrik".

Och en bordskrans! :) Jag är helnöjd faktiskt.Och så måste jag ju självklart lägga in en bild på Jennsan också.
Denna togs för 5 minuter sen! =)
Men nu måste jag fortsätta städa upp här hemma. Jag ska jobba 15 - 21.15 så Toffe och Jennsan ska ha myskväll ikväll. Och då måste här ju vara fint.

Åh vad jag älskar min älsklingar!!!