Hör och häpna!
Jennsan sov till 08,30 idag! Jag tror det är värmen faktiskt, plus att vi va iväg en bra stund igår och vistades i solen hela tiden. Vi va ju på Hembygsparken men min bror och hans tjej. Jennsan tyckte inte getterna eller kaninerna va särskilt roliga. Men hönsen! UUUUJ UUUJ sa Jennsan typ 100000 ggr. Och sen skrattade hon. Jag trodde hon skulle backa lite när dom kom nära men icke! HA HA HA UUUUUJ sa hon :P


Idag är det sjukt fint väder så vi ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Kanske en picknick?
YEEEES!
Jag va i Lund idag, träffade ett gäng specialister. Fick det underbara beskedet att jag ska få min näsa opererad. ÄNTLIGEN! Jag ska få en rak och fin näsa igen! JIPPIIIIIII!!!!!
Det finns tre alternativ, antingen tar dom brosk från örat, en bit av revbenet eller en plastbit.  Jag vet dock inte vad jag föredrar.. Men det skiter jag i just nu för jag SKA FÅ EN FIN NÄSA!Var och simmade med Jennsan idag också. Men vi var så himla tidiga så vi tog en runda i Ramlösaparken.Toffe va inte så värst pigg på att åka iväg.. Han somnade på bussen, som vanligt!
Kul sällskap lixom...Det är så mysigt att gå här.. Man går och drömmer om att man ska bli rik och köpa hus här en vacker dag.
För otroligt men sant så finns det folk som bor här.. Taskigt..Om jag hade fått  välja så hade jag nog valt detta huset. Hur gulligt är det inte då?Tror detta är värdshuset. Jag gissar på de iaf..Mysigt mysig mysigt!Visst ser han pigg ut min sambo? Jennsan också.. hon deckade direkt..Här gott folk har ni källan som Ramlösa vattnet kommer ifrån. Ni vet de ni köper i affären.Efter en timmes promenad i parken så gick vi till varmbadhuset som Jennsan simmar i!Äntligen i badet!! Jennsan ÄLSKAR att bada! Och idag fick hon en lite medalj också för att hon kan hoppa från kanten helt själv! =)Min dotter har ännu inte lärt sig det här med vett och etikett när det kommer till mat! Kolla bara stilen!