Jahopp, då var det april månad igen. April och Maj är mina absoluta favoritmånader. Det är nu våren tittar fram och livet känns lite ljusare för varje dag. Dessutom fyller både jag och Jennsan år i Maj månad. Jennsan den 8e och jag den 19e. Härligt! Jag jobbar dock på min egen födelsedag, men det kan jag nog stå ut med.

Har försökt få fram vad Jennsan önskar sig i present. Men en svart bil, iphone, kamera och höga klackaskor är det enda hon vill ha. En kamera har jag fixat men det andra får snällt vänta några år till. Man måste ju vara barn så länge man kan tycker jag allt.

Ikväll kommer lilla Alice hit. Hon och Jennsan ska ha sleepover inatt. Mysigt! Så lite städning hade varit på sin plats.

Ses!

Det har varit helt ok väder den senaste veckan. En dag hade jag 20 grader utanför köksfönstret. Underbart!
Men i morse när jag öppnade mina blå och tittade jag ut.. SNÖ! SNÖÖÖÖ?????? Seriöst??? Inte okej!

Inte förrän nu mot lunch har det slutat och har när smält bort. Men ändå. Nu får det jättegärna bli sommar!

Visserligen jobbar jag galet mycket denna sommaren. Men jag ska nog hinna med att göra lite skojsigt ändå. Det blir många lediga stunder i Malmö om jag kan känner mig själv rätt. Underbar stad!
Har lovat Jennifer att vi ska åka på Zoo i Köpenhamn och på tivoli. Kommer bli så mysigt. Sist jag var där så vad jag själv barn. Stenåldern alltså...
Har inte planerat något annat, men det blir så mycket roligare om det blir spontant. :)

Vi ses till sommaren <3

Igår fick jag den finaste komplimangen av Jennifer.
Vi satt och fjantade oss framför webkameran här på datorn och när vi tittar på bilderna så säger Jennifer.

- Du är så barnslig mamma. Mina kompisar på dagis har bara mammor som tjatar och bestämmer en massa. Det gör inte du!

Självklart kan jag också tjata och ja, jag bestämmer här hemma. Men det verkar som om det roliga överväger det tråkiga. Ett gott tecken på att jag lyckats med att vara en rolig mamma!


Våga Vara Barnslig!!